fbpx

Amsterdam Light Festival rondvaart

Ervaar het Amsterdam Light Festival vanaf het water en boek een rondvaart of huur je eigen sloep bij Mokumboot. Het festival vindt plaats van 1 december 2022 tot met 22 januari 2023. De lichten staan iedere dag aan van 17.00 tot 23.00 uur (op Oudejaarsavond tot 20.00 uur). Mokumboot is officieel partner van het Amsterdam Light Festival en daarom bieden we je graag de mogelijkheid om dit festival vanaf het water te bewonderen. Het is de elfde editie van het Licht Festival. Direct reserveren of meer informatie aanvragen doe je via de onderstaande buttons.

Direct een sloep huren Boek een rondvaartboot

Amsterdam Light Festival op de rondvaartboot

Bij Mokumboot geniet je van het Amsterdam Light Festival op onze rondvaartboot, de Begijnhof. Op de luxe sloep passen maximaal 35 personen, dus nodig je vrienden, familie of collega’s uit voor een indrukwekkend uitje over de grachten van Amsterdam. Kies voor een gezellige borrel op het water, wij regelen de drankjes en de hapjes. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon om de perfecte Amsterdam Light Festival rondvaart te organiseren. Rechts een impressie van het “Spin me a Yarn” kunstwerk voor aankomende editie van het © Amsterdam Light Festival, ontworpen door Studio Vertigo.

Boot huren tijdens Amsterdam Light Festival

Bij Mokumboot is het mogelijk om een eigen boot te huren tijdens het Amsterdam Light Festival zodat je zelfstandig over de grachten en langs de lichtkunstwerken vaart. Onze comfortabele, open sloepen zijn eenvoudig bestuurbaar, geschikt voor maximaal 6 personen en je hebt er geen vaarbewijs voor nodig. De voordelen van een sloep huren tijdens Amsterdam Light Festival zijn dat je zelf bepaalt hoe lang je de lichtkunstwerken bewondert en welke route je vaart.

Direct een sloep huren Bel Mokumboot

Amsterdam Light Festival 2022 / 2023

“Editie 11 nodigt je uit naar de wereld van de verbeelding.”

Tijdens de elfde editie neemt Amsterdam Light Festival bezoekers aan de hand van het thema ‘Imagine Beyond’ mee naar de wereld van de verbeelding. Links een impressie van het “Sign” kunstwerk voor aankomende editie van het © Amsterdam Light Festival, ontworpen door Vendel & De Wolf.

De wereld is in beweging, niets lijkt meer vanzelfsprekend. Verbeelding maakt het mogelijk het hier en nu te ontstijgen, onbegrensd de dag van morgen voor te stellen en vooruit te dromen…

Laat je meevoeren naar plekken voorbij het bekende

Staar door de portals en laat je fantasie de vrije loop. Wat zie je? Praten we met lampen? Hebben we alleen nog virtuele bruggen? Stroomt het water omhoog? Ga mee op reis naar de wereld van de verbeelding langs een twintigtal speciaal geselecteerde werken van nationale en internationale kunstenaars.

Rechts een impressie van het “Fireflies” kunstwerk voor aankomende editie van het © Amsterdam Light Festival, ontworpen door Studio Toer.

Meer weten? Vraag het ons!

Wil je graag meer weten over het boeken van een rondvaart of het huren van een sloep tijdens het Amsterdam Light Festival? Neem dan contact met ons op en we beantwoorden je vragen zo snel mogelijk. Ook voor de mogelijkheden voor een op maat gemaakt arrangement op onze rondvaartboot neem je contact met ons op. We organiseren graag samen met jou de perfecte borrel of rondvaart over de prachtig verlichte grachten van Amsterdam. Reserveer direct of neem contact met ons op via de onderstaande buttons.

Links een impressie van het “Light Gate” kunstwerk voor aankomende editie van het © Amsterdam Light Festival, ontworpen door Edwin Baruch.

Direct een sloep huren Bel Mokumboot