fbpx

Amsterdam Light Festival rondvaart

Ervaar het Amsterdam Light Festival vanaf het water en boek een rondvaart of huur je eigen sloep bij Mokumboot. Van 2 december 2021 tot en met 23 januari 2022 organiseert Amsterdam weer het prachtige en indrukwekkende Light Festival, waarbij de stad en de vaarroute iedere dag van 16:30 tot 22:00 uur worden verlicht door de mooiste licht- en kunstinstallaties. Mokumboot is officieel partner van het Amsterdam Light Festival en daarom bieden we je graag de mogelijkheid om dit festival vanaf het water te bewonderen. Meer informatie aanvragen of direct reserveren doe je via de onderstaande buttons.

Direct een sloep huren Boek een rondvaartboot

Amsterdam Light Festival op de rondvaartboot

Bij Mokumboot geniet je van het Amsterdam Light Festival op onze rondvaartboot, de Mr. Brown. Op de luxe sloep passen maximaal 18 personen, dus nodig je vrienden, familie of collega’s uit voor een indrukwekkend uitje over de grachten van Amsterdam. Kies voor een gezellige borrel op het water, wij regelen de drankjes en de hapjes. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon om de perfecte Amsterdam Light Festival rondvaart te organiseren.

Boot huren tijdens Amsterdam Light Festival

Bij Mokumboot is het mogelijk om een eigen boot te huren tijdens het Amsterdam Light Festival zodat je zelfstandig over de grachten en langs de lichtkunstwerken vaart. Onze comfortabele, open sloepen zijn eenvoudig bestuurbaar, geschikt voor maximaal 6 personen en je hebt er geen vaarbewijs voor nodig. De voordelen van een sloep huren tijdens Amsterdam Light Festival zijn dat je zelf bepaalt hoe lang je de lichtkunstwerken bewondert en welke route je vaart.

Amsterdam Light Festival 2021

In 2021 viert het Amsterdam Light Festival haar 10-jarig jubileum en dat vieren ze met het thema Celebrate Light. Door de binnenstad is een route uitgestippeld die je langs de mooiste kunstwerken van het lichtfestival leidt. Bewonder Mokum in een ander licht en ervaar de magie van onze hoofdstad vanaf het water. Of je nu zelf vaart of je laat rondleiden over de grachten, het wordt gegarandeerd een indrukwekkende avond vol lichtshows en kunstinstallaties.

Meer weten? Vraag het ons!

Wil je graag meer weten over het boeken van een rondvaart of het huren van een sloep tijdens het Amsterdam Light Festival? Neem dan contact met ons op en we beantwoorden je vragen zo snel mogelijk. Ook voor de mogelijkheden voor een op maat gemaakt arrangement op onze rondvaartboot neem je contact met ons op. We organiseren graag samen met jou de perfecte borrel of rondvaart over de prachtig verlichte grachten van Amsterdam. Reserveer direct of neem contact met ons op via de onderstaande buttons.

Direct een sloep huren Bel Mokumboot