fbpx

Schip 20 personen - Mr. Brown

Vaar ontspannen door de grachten van Amsterdam op de Mr Brown, onze stoere open sloep. Onze schipper vaart jou en je beste vrienden, familie of collega’s langs de mooiste plekjes aan de grachten. Wij zorgen voor genoeg te eten en te drinken en jullie hoeven alleen maar te genieten van het prachtige uitzicht.

De Mr Brown is geschikt voor vaartochten tot maximaal 18 personen

Catering die bij je past

Mokumboot werkt uitsluitend samen met de beste cateraars die weten wat wérkt aan boord. Van een verassende maaltijd tot verfijnde hapjes en tapas – we doen je graag een voorstel dat past bij de sfeer die je wilt creëren.

Reserveer Mr Brown

Prijzen & reserveren

De Mr Brown wordt gevaren door een schipper, een
rondvaart is altijd minimaal 2 uur en wordt op je wensen afgestemd.

Vaarduur

    • 2 uur    € 360
    • 2,5 uur € 425
    • 3 uur     € 485

Alle bovenstaande prijzen zijn incl. schipper, btw en toeristenbelasting. Ons uitgebreide catering aanbod vind je hier. Wij rekenen € 50,- extra als je 2 uur vaart en op een specifieke gewenste locatie opgehaald en afgezet wenst te worden. Als je 3 uur of langer vaart, zullen deze kosten komen te vervallen.

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of stuur een mailtje naar info@mokumbootverhuur.nl.

Liever bellen? We zijn bereikbaar op +31 20 2105 700.

Reserveer Mr. Brown

Laat je rondvaren door Amsterdam in de sloep Mr. Brown

Mr. Brown is een comfortabele open sloep voor 18 personen. Laat je rondvaren door onze ervaren schipper en geniet van de mooiste plekjes van Amsterdam. Bij Mokumboot Verhuur huur je de sloep Mr. Brown al vanaf € 360,- voor twee uur varen.

Varen met schipper

Heb je zin om te ontspannen op het Amsterdamse water, maar wil je niet zelf varen? Leun achterover en laat je in een sloep rondvaren door onze schipper.

Plek voor 18 personen

Op onze elektrische sloep “Mr. Brown” is er plek voor 18 personen. Nodig gerust al je vrienden of collega’s uit voor een ontspannen boottocht door Amsterdam.

Ruime catering-opties

Maak jullie dag compleet met onze uitgebreide culinaire opties. Geniet aan boord van de sloep van een heerlijke maaltijd of kleine hapjes en drankjes.