fbpx

Schip 30 personen - Mr. Grey

Vaar geheel verzorgd over de Amsterdamse grachten. Mr Grey is de enige in zijn soort; een origineel ontwerp, geïnspireerd op de oude salonboten maar met een moderne twist. De boot heeft een strak en stijlvol interieur waarin je je direct thuis voelt, en beschikt over een toilet aan boord. Daarnaast is de Mr Grey een volledig elektrische boot; duurzaam, stil en zonder uitlaatgassen. Mr Grey is ruim genoeg voor groepen tot 30 personen en daarmee uitstekend geschikt als borrelboot. Intieme diners als hospitality transport, presentaties en vergaderingen zijn ook mogelijk. De schipper vaart jullie langs alle hoogtepunten van Amsterdam.

Rondvaart met eten

Mokumboot werkt uitsluitend samen met de beste cateraars die weten wat werkt aan boord. Van een verrassende maaltijd tot verfijnde hapjes en tapas – we doen je graag een voorstel dat past bij de sfeer die je wilt creëren. Verras je vrienden, collega’s of familie met een unieke rondvaart met eten. Je gasten en jij worden in de watten gelegd door onze professionele gastvrouw en ervaren schipper. Op deze manier hoef jij alleen nog maar te genieten van het uitzicht.

Reserveer de Mr. Grey

Prijzen & reserveringen

Voor €32,50 pp (inc btw) kan je zorgeloos aan boord stappen voor een vaart van 1,5 uur. De voorwaarden:

  • 1,5 uur varen
  • onbeperkt wijn, bier, fris, koffie, thee
  • chips en nootjes
  • Mr Grey kiest de opstaplocatie in het centrum
  • minimaal 17 personen

Losse boot verhuur is mogelijk. Een rondvaart in Amsterdam is altijd minimaal 2 uur en wordt op je wensen afgestemd. We bieden een uitgebreid catering aanbod

  • 1,5 uur € 360
  • 2 uur € 460
  • 2,5 uur€ 510
  • 3 uur € 680
  • 4 uur € 880

Elk extra half uur € 100

Voor- en terugvaarkosten, wachttijd € 20 / kwartier

Alle bovenstaande prijzen zijn incl. schipper, btw en toeristenbelasting.  Wij rekenen voorvaarkosten als je op een specifieke locatie opgehaald wilt worden. Vaar je langer vaart dan 2 uur, dan halen we je overal in het centrum gratis op. Voor op- of afstappen in Noord en buiten het centrum gelden voorvaarkosten.

De locaties waar je zonder extra kosten kunt op- en afstappen zijn de steigers aan de Amstel tussen tHuis aan de Amstel en de steiger bij de Blauwbrug. Daarnaast gratis opstappen bij de Hermitage, café Hesp aan de Amstel, het Okura Hotel, museum Willet Holthuysen en de Mokumboot locaties Weesper en Amstel.

Geniet met 30 vrienden van Amsterdam op de borrelboot Mr. Grey

Een borrelboot voor 30 personen

Mr. Grey is een modern overdekte boot met ruimte voor 30 personen. Neem plaats met je vrienden, familieleden of collega’s en geniet van de mooiste plekjes van Amsterdam.

Overdekt, verwarmd en een keurig toilet

De borrelboot Mr. Grey is voorzien van een toilet, verwarming, een open dak en uitneembare ramen. Op zonnige dagen kan de boot dus grotendeels open en in de winter is het lekker warm aan boord.

Geniet van luxe catering

Op de borrelboot Mr. Grey kunnen jullie genieten van culinaire diners, heerlijke tapas of gewoon een relaxte borrel. Vraag naar de mogelijkheden.