Borrelboot Mr. Grey


Vaar geheel verzorgd over de Amsterdamse grachten. Mr Grey is de enige in zijn soort; een origineel ontwerp, geïnspireerd op de oude salonboten maar met een moderne twist. De boot heeft een strak en stijlvol interieur waarin je je direct thuis voelt, en beschikt over een toilet aan boord. Daarnaast is de Mr Grey een volledig elektrische boot; duurzaam, stil en zonder uitlaatgassen.

Mr Grey is ruim genoeg voor groepen tot 30 personen en daarmee uitstekend geschikt als borrelboot. Intieme diners als hospitality transport, presentaties en vergaderingen zijn ook mogelijk. De schipper vaart jullie langs alle hoogtepunten van Amsterdam.

Rondvaart met eten

Mokumboot werkt uitsluitend samen met de beste cateraars die weten wat werkt aan boord. Van een verrassende maaltijd tot verfijnde hapjes en tapas – we doen je graag een voorstel dat past bij de sfeer die je wilt creëren. Verras je vrienden, collega's of familie met een unieke rondvaart met eten.

Je gasten en jij worden in de watten gelegd door onze professionele gastvrouw en ervaren schipper. Op deze manier hoef jij alleen nog maar te genieten van het uitzicht.

Prijzen & reserveren

Voor €29,50 pp (inc btw) kan je zorgeloos aan boord stappen voor een vaart van 1,5 uur. De voorwaarden:

  • 1,5 uur varen
  • onbeperkt wijn, bier, fris, koffie, thee
  • chips en nootjes
  • opstappen bij de Q-parking aan de Marnixstraat, het Rijksmuseum of het Leidseplein
  • minimaal 15 personen

Losse boot verhuur is mogelijk. Een rondvaart in Amsterdam is altijd minimaal 2 uur en wordt op je wensen afgestemd. We bieden een uitgebreid catering aanbod

2 uur € 440
2,5 uur€ 530
3 uur € 615

Alle bovenstaande prijzen zijn incl. schipper, btw en toeristenbelasting.  Wij rekenen € 80,- extra als je op een specifieke gewenste locatie opgehaald wilt worden. Als je langer vaart dan 2 uur, zullen deze kosten komen te vervallen.

De locaties waar je zonder extra kosten kunt op- en afstappen zijn de steiger bij het Rijksmuseum, De Europarking aan de Marnixstraat en het Leidseplein.

Geïnteresseerd in de borrelboot Mr Grey? Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of stuur een mailtje naar info@mokumbootverhuur.nl. Liever bellen? We zijn bereikbaar op +31 20 2105700

 

Geniet met 30 vrienden van Amsterdam op de boot Mr. Grey

Een boot voor 30 personen

Mr. Grey is een modern overdekte boot met ruimte voor 30 personen. Neem plaats met je vrienden, familieleden of collega’s en geniet van de mooiste plekjes van Amsterdam.

Overdekt, verwarmd en een keurig toilet.

De boot Mr. Grey is voorzien van een toilet, verwarming, een open dak en uitneembare ramen. Op zonnige dagen kan de boot dus grotendeels open en in de winter is het lekker warm aan boord.

Geniet van luxe catering

Op de borrelboot Mr. Grey kunnen jullie genieten van culinaire diners, heerlijke tapas of gewoon een relaxte borrel. Vraag naar de mogelijkheden.

Share