fbpx

Boottocht Amsterdam

Zelfs als je al vaker in Amsterdam bent geweest, valt er altijd iets nieuws te ontdekken. Het zal je bijvoorbeeld verbazen hoe ontspannen de rumoerige hoofdstad aanvoelt als je hem ontdekt vanaf het water. Beleef samen met je vrienden of familie een onvergetelijke dag met een boottocht in Amsterdam.

Bestuur zelf de boot op de Amsterdamse grachten

Huur je een boot in Amsterdam, dan kun je deze zonder problemen zelf besturen. Dit kan iedereen vanaf achttien jaar. Je hebt namelijk geen speciaal vaarbewijs nodig om de schipper te zijn van een van onze sloepen. Je krijgt voor vertrek instructies over het besturen van jouw boot, zodat je zeker weet dat je een ontspannen tocht tegemoet gaat.

Een boottocht voor iedere gelegenheid

Is het jouw beurt om een vrijgezellenfeest met de vriendengroep te organiseren? Of is het weer tijd voor het jaarlijkse familie-uitje? Met hulp van Mokumboot Verhuur verzorg je een boottocht voor de hele groep. Bij ons huur je namelijk een boottocht tot 35 personen. Geniet bij de huur van een boot met schipper van een lekker hapje en drankje, verzorgd door onze cateringservice. Al is het ook toegestaan om eigen consumpties mee te nemen.

Welke boten kun je huren?

Wil je optimaal profiteren van het weer en het uitzicht? Kies dan een open sloep voor jouw boottocht door Amsterdam. Deze boten zijn voorzien van comfortabele banken, zodat iedereen van een fijne tocht kan genieten. Daarnaast zijn de sloepen voorzien van een elektrische motor, waardoor je geruisloos door de grachten vaart.

Type boten met schipper

Ben je met een groot gezelschap of heb je liever je handen vrij tijdens de vaartocht? Kies er dan voor om de boot te laten besturen door een schipper. Jullie zijn minstens twee uur op het water en krijgen een tour langs de populairste bezienswaardigheden. Kies voor een vaartocht op ons open schip (max. 35 personen) of voor een tocht op ons overdekte schip (max. 30 personen). De laatst genoemde boot is voorzien van een ‘cabriodak’ en er is een toilet aan boord.

Maps is loading...

Een gevarieerd aanbod van vaarroutes in Amsterdam

De vaarroute voor de boottocht door Amsterdam stem je af op het gezelschap waar je mee bent. Want iedereen heeft tenslotte zijn eigen interesses. Daarom is er een verscheidenheid aan vaarroutes waar je uit kunt kiezen. Iedere vaarroute heeft zijn eigen kenmerken en bezienswaardigheden.

Grachtenroute

Kies bijvoorbeeld voor een grachtenroute van twee uur of drie uur. Tijdens deze routes vaar je op de bekende grachten, zoals de Herengracht en de Prinsengracht. Onderweg vaar je langs de bekende karakteristieke grachtenpanden. Beide routes brengen je langs het Anne Frank Huis en de Westerkerk. Bij de route van drie uur kom je ook langs modernere gebouwen, zoals de Stopera en het Oosterdok.

Plantageroute

Ben je op zoek naar een vaarroute met een origineel thema? Kies dan voor de plantageroute. Hier maak je kennis met de flora en fauna van Amsterdam. Je vaart onder andere langs Artis en de Hortus Botanicus. Vanaf de boot heb je mooi zicht op de bekendste dierentuin van Nederland.

Zelf varen Boottocht met schipper