fbpx

Elektrische sloep huren

Huur een elektrische sloep in Amsterdam met je vrienden of familie voor een heerlijk ontspannen tocht door de Amsterdamse grachten. Vanaf € 95,-* huur je al een zes-persoons sloep; jullie kunnen dan 2 uur lang de hoofdstad ontdekken vanaf het water. De elektrische sloepen laten zich gemakkelijk besturen. Je hebt geen vaarbewijs nodig. Let op: bij het inschepen vragen we je om een borg van € 100,-. Muziek aan boord is absoluut niet toegestaan.

*Tarieven zijn exclusief toeristenbelasting à €1,50 per persoon.

Huur een elektrische sloep en ontdek Amsterdam vanaf het water

Bij het huren van een elektrische sloep bij Mokumboot krijg je altijd een vaarkaart mee. We adviseren je graag over de mooiste routes door Amsterdam, maar je bent natuurlijk helemaal vrij om je eigen route te varen. Bewonder het Rijksmuseum vanaf het water of geniet van de prachtige huizen langs de Herengracht; jij bent de kapitein! Wil je onze prijzen bekijken of direct een sloep huren in Amsterdam? Klik op onderstaande button.

Direct een sloep huren

Huren bij Mokumboot

GEMAKKELIJK ONLINE EEN SLOEP HUREN

VANAF € 95,- VOOR TWEE UUR VAREN

SLOEPVERHUUR MET 7 LOCATIES IN AMSTERDAM

MINIMALE VAARDUUR VAN 2 UUR

GEEN VAARBEWIJS NODIG, HUREN VANAF 18 JAAR

NU BELLEN, VANDAAG NOG VAREN

Elektrische sloep huren

Huur eenvoudig een sloep en beleef de grachten op een unieke wijze. We adviseren je graag over de mooiste routes door Amsterdam, maar je bent natuurlijk helemaal vrij om je eigen route te varen. Je hebt de keuze uit diverse elektrische sloepen, afhankelijk van je locatie en het aantal mensen. Kies voor een kleine sloep voor maximaal 6 personen of kies voor de Begijnhof of Mr. Grey.

Gemakkelijk online een sloep huren vanaf € 95,- voor twee uur varen. Zeven ophaallocaties in Amsterdam.

Minimale vaarduur van 2 uur. Zonder vaarbewijs varen. Nu bellen, vandaag nog varen 020-2105700.

Geruisloze elektrische sloepen. Gratis routekaart van de stad. Vaar zelf.

Laat je rondvaren door Amsterdam in de sloep Begijnhof

In 2022 is de sloep Mr. Brown vervangen voor de grotere sloep Begijnhof. Deze open comfortabele sloep biedt plaats aan 35 personen. Dit is exclusief schipper. Laat je rondvaren door onze ervaren schipper en geniet van de mooiste plekjes van Amsterdam. Bij Mokumboot Verhuur huur je de sloep Begijnhof al vanaf € 490,- voor twee uur varen.

Een sloep met schipper

Heb je zin om te ontspannen op het Amsterdamse water, maar wil je niet zelf varen? Leun achterover en laat je in een sloep rondvaren door onze schipper.

Plek voor 35 personen

Op onze elektrische sloep de “Begijnhof” is er plek voor 35 personen. Nodig gerust al je vrienden of collega’s uit voor een ontspannen boottocht door Amsterdam.

Ontspannen vaartocht met catering

Maak jullie dag compleet met onze uitgebreide culinaire opties. Geniet aan boord van de sloep van een heerlijke maaltijd of kleine hapjes en drankjes.

Schip Mr. Grey voor maximaal 30 personen

Liever een elektrische sloep met overdekking? Reserveer de Mr. Grey* via onze partner Rederij Van Egmond en vaar geheel verzorgd over de Amsterdamse grachten.

*Sinds begin 2022 maakt de Mr. Grey officieel geen deel meer uit van onze vloot, maar valt deze nog wel te boeken!

Huur een schip voor 30 personen

De Mr. Grey is een moderne overdekte sloep die plek biedt aan 30 personen. Stap aan boord met vrienden, familieleden of collega’s en geniet van Amsterdam vanaf het water.

Toilet aan boord

De Mr. Grey heeft een toilet aan boord. Het grote voordeel hiervan is dat jullie vaartocht niet wordt onderbroken door toiletstops.

Een boottocht met luxe catering

Breid jullie vaartocht met ons schip uit met culinaire diners, heerlijke tapas of een relaxte borrel. Wij werken samen met de beste cateraars