Sloepen Game

Sloepen Game Amsterdam
De Sloepen Game Amsterdam is een spannende competitie op de prachtige grachten van Amsterdam. U vaart een eigen privé sloep met uw collega’s of vrienden als bemanning. Deze Sloepen Game laat u op unieke wijze kennis maken met Amsterdam vanaf het water.Tijdens deze unieke en spannende competitie komt u al varend langs de mooiste plekken van Amsterdam, de Herengracht, Keizersgracht, Prinsengracht en de wallen (Het oude Centrum). Langs het Anne Frankhuis en langs de Bloemenmarkt.

Beleef deze spannende competitie op de Amsterdamse grachten, geniet van de prachtige grachten gordels en strijd met uw team voor de felbegeerde trofee.

The Game
Na ontvangst en uitleg van de game vertrekt u, per team, in uw eigen elektrische privé sloep richting de gezellige Amsterdamse grachten. Als een ware film laat u de prachtige grachtenpanden aan uw oog voorbij trekken, uiteraard onder het genot van een drankje, en bent u deel van de stad. U navigeert langs bekende stukjes Amsterdam met haar verschillende bezienswaardigheden en bijzondere bewoners. Al puzzelend vindt u de weg naar de eindlocatie! De vaarrichting wordt bepaald aan de hand van foto’s. Vaar naar de foto en beantwoord daar een vraag of voer een ludieke (teambuildings)opdracht uit. Samen met uw team gaat u een unieke route volgen, vragen beantwoorden en uw medespelers zoveel mogelijk proberen af te troeven.

Programma opzet (Voorbeeld)

• 14.00 uur Ontvangst met overheerlijke lunch (optioneel)
• 15.00 uur Ontvangst Sloepen Game Amsterdam
• 15.15 uur Instructies en uitleg van de kapitein
• 15.30 uur Start Sloepen Game Amsterdam met:
– Uw eigen privé sloep
– Gevulde koeltas (optioneel)
– Diverse teambuildings opdrachten
– Een avontuurlijke belevenis op het water
• 17.45 uur Prijsuitreiking Sloepen Game
• 18.00 uur Aansluitend diner/avondprogramma (optioneel)

Om de sloepen game nog completer te maken zijn er een aantal opties waar u uit kunt kiezen. Wat dacht u van een gevulde koeltas met versnaperingen voor onderweg. Of koele dranken aan boord. Voor meer informatie over de Sloepen Game door het centrum van Amsterdam kunt u contact opnemen op info@mokumbootverhuur.nl of +31 20- 2105700. 

Share   Facebook icon WhatsApp icon