De stoomboot komt op zondag 17 november weer naar Amsterdam. De Sint vaart over de Amstel naar het scheepvaart museum. Je kan dit vrolijke feest van dichtbij mee maken door zelf met de stoet mee te varen op een sloep van Mokumboot.

U krijgt bovendien op 17 november van de Sint een vaaruur cadeau, ongeacht de gereserveerde vaarduur. Wanneer u 2 uur boekt kunt u 3 uur varen. Bij 3 uur kunt u 4 uur varen enz. Boeken kan direct online In geval van slecht weer kunt u kosteloos annuleren.

Let op: voor kinderen onder de 7 jaar is een zwemvest verplicht tijdens de intocht. Er zijn vesten beschikbaar bij Mokumboot. Neem aub zelf een zwemvest mee indien beschikbaar.

Op deze dag gelden de volgende aanvullende regels vanuit de Gemeente:

Voor kinderen onder de 7 jaar is een zwemvest verplicht (ook langs de kant is het geen overbodige luxe).
Overvolle boten worden verwijderd. Uitgangspunt is dat iedereen een zitplaats aan boord moet hebben.Schippers dienen rondom vrij zicht te hebben vanuit de stuurpositie.
Aanwijzingen van toezichthouders en politie dienen strikt opgevolgd te worden.
Kom niet tussen de toezichthoudende vaartuigen en de boot van Sinterklaas.Het water is ijskoud, zorg daarom voor een extra set warme kleding aan boord om na een ongeval onderkoeling te voorkomen.
Elke schipper is verantwoordelijk voor de veiligheid van het schip en de opvarenden.
Geluidsoverlast door versterkte muziek en het veroorzaken van hinderlijke golfslag is ook niet toegestaan.

Share   Facebook icon WhatsApp icon