SAIL 2015

[metaslider id=1252]

SAIL Amsterdam, Nederlands grootste maritieme evenement gaat binnenkort van start. Van 20 tot 23 augustus staat Amsterdam in het teken van de SAIL.

Op SAIL 2015 wordt een record aantal schepen verwacht. Tijdens de negende editie van dit evenement zullen er een veel grote tall ships voor het eerst in Amsterdam te zien zijn.

U kunt SAIL bezoeken met Mokumboot. Tijdens SAIL zijn er diverse mogelijkheden. U kunt zelf varen met een sloep, kiezen voor een verzorgde rondvaart op de open sloep de Mr Brown met schipper of met uw gezelschap gevaren worden op de exclusieve schip Mr Grey.

 

Zelf varen met een sloep

Doe mee met de SAIL en vaar zelf door de SAIL havens. U kunt uw eigen eten en drinken meenemen. Bij vertrek ontvangt u een vaarinstructie en SAIL-kaart.

De sloepen worden verhuurd voor een periode van 4 uur voor het vaste bedrag van €265,- per sloep en u kunt met 8 personen aan boord.  De huur is inclusief alle kosten (bijv BTW, verzekering). Met de sloep heeft u ook toegang tot de SAIL havens zonder extra kosten. Bij vertrek vragen wij een borg van €100,- in contanten.

Bij het huren gelden de volgende voorwaarden;

  • De vaarregels speciaal voor de SAIL opgesteld door Waternet dienen ten alle tijden in acht genomen te worden
  • Annulering met restitutie is alleen mogelijk bij slecht weer (aanhoudende regen, onweer)
  • Er wordt aangeraden de websites van Waternet en de SAIL organisatie in de gaten de houden voor routes en actuele programma (wijzigingen). U vindt er meer informatie over vaarroutes, de locaties van openbare toiletten, regelgeving en handige tips.
  • Versterkte muziek is niet toegestaan.
  • Drink als schipper geen alcohol (> 0,5 promille).
  • Voor meer informatie over SAIL check, www.sail.nl/2015

U kiest zelf bij het boeken de locatie, dag en tijd dat u wilt varen.

 

Rondvaart

Stap in onze luxe sloep de MrBrown of op de exclusieve MrGrey en geniet tijdens een 2,5 uur durende rondvaart van alle prachtige schepen van de SAIL. U stapt op bij de Hermitage aan de Amstel waar u na 2,5 uur weer wordt afgezet.

U kunt ons mailen voor informatie of een vrijblijvende offerte op info@mokumbootverhuur.nl. Wij staan u ook graag telefonisch te woord op telefoonummer 06-14683277.

Share   Facebook icon WhatsApp icon