SAIL Amsterdam 2020

Helaas is de SAIL 2020 gecanceld. 

Van 12 tot en met 16 augustus 2020 is het zover: SAIL Amsterdam keert terug! Op deze dag varen tall ships van over de hele wereld de wateren van Amsterdam binnen. Een intocht van maar liefst 12 kilometer van kop tot staart. Daarnaast bruist de gehele stad van spraakmakende activiteiten. Niet voor niets wordt SAIL het grootste maritieme festival van Europa genoemd. Kom in de stemming! Boek ook een boot tijdens deze feestelijke dagen en vier samen met je vrienden of familie op de Amsterdamse grachten.

Vaar op de Amsterdamse grachten tijdens SAIL 2020

Amsterdam is nóg gezelliger tijdens SAIL 2020. Boek daarom een boottocht bij Mokumboot en vaar samen met je vrienden op de grachten van Amsterdam. Tevens is een boottocht dé perfecte manier om je vrienden, familie of zakelijke relaties te trakteren op een bijzondere belevenis. Bij Mokumboot heb je de mogelijkheid om zelf te varen op een van onze mooie sloepen. Of stap aan boord van een van onze prachtige boten met schipper.

Zelf varen tijdens SAIL Amsterdam

SAIL is een druk nautisch event wat zich afspeelt op en rond het IJ. Het is niet toegestaan om met de sloepen van Mokumboot het IJ op te varen en SAIL te bezoeken. Je kunt wel tijdens SAIL door de Amsterdamse grachten varen, waar je je ogen uitkijkt naar al het moois dat Amsterdam te bieden heeft. Bij Mokumboot huur je eenvoudig een 8-persoonsbootje.

Een boottocht met schipper huren

Liever een boottocht met schipper huren? Onze schippers van de Mr. Brown en Mr. Grey zorgen ervoor dat je tijdens SAIL 2020 optimaal geniet van onze hoofdstad. Vaar samen met je gasten langs de mooiste plekjes aan de grachten van Amsterdam. Maak de boottocht af met een gekoeld drankje of heerlijk hapje en beleef een dag om nooit te vergeten.

Meer weten?

Voor meer informatie over een boottocht tijdens SAIL Amsterdam neem je contact met ons op door te bellen naar 020-2105700. Of stuur een mail naar info@mokumbootverhuur.nl.

Share   Facebook icon WhatsApp icon