fbpx

Vandaag varen?
Bel: +3120 210 57 00

Sloep huren

Huur een sloep in Amsterdam met je vrienden of familie voor een heerlijk ontspannen tocht door de Amsterdamse grachten. Vanaf €95,- huur je al een achtpersoons sloep; jullie kunnen dan 2 uur lang de hoofdstad ontdekken vanaf het water. De elektrische sloepen laten zich gemakkelijk besturen. Je hebt geen vaarbewijs nodig.

Huur een sloep en ontdek Amsterdam vanaf het water

Bij het huren van een sloep bij Mokumboot krijg je altijd een vaarkaart mee. Wij adviseren je graag over de mooiste routes door Amsterdam, maar je bent natuurlijk helemaal vrij om je eigen route te varen. Bewonder het Rijksmuseum vanaf het water of geniet van de prachtige huizen langs de Herengracht; jij bent de kapitein! Wil je onze prijzen bekijken of direct een sloep huren in Amsterdam? Klik op onderstaande button.

Direct een sloep huren

Huren bij Mokumboot

Gemakkelijk online een sloep huren

Vanaf € 95,- voor twee uur varen

Sloepverhuur met 7 locaties in Amsterdam

Minimale vaarduur van 2 uur

Geen vaarbewijs nodig, huren vanaf 18 jaar

Nu bellen, vandaag nog varen

Sloep huren

Huur eenvoudig een sloep en beleef de grachten op een unieke wijze. Wij adviseren je graag over de mooiste routes door Amsterdam, maar je bent natuurlijk helemaal vrij om je eigen route te varen.

Gemakkelijk online een sloep huren Vanaf €95,- voor twee uur varen. Zes ophaallocaties in Amsterdam

Minimale vaarduur van 2 uur. Zonder vaarbewijs varen. Nu bellen, vandaag nog varen 020-2105700

Geruisloze elektrische sloepen. Gratis routekaart van de stad. Vaar zelf.

Huur een sloep voor 20 personen: de Mr. Brown

De Mr. Brown is onze stoere, open sloep. De boot is geschikt voor maximaal 20 personen en wordt bestuurd door onze schipper. Terwijl jullie genieten van lekker eten en drinken, vaart de schipper de sloep langs de mooiste plekjes van Amsterdam. Ideaal voor een ontspannen dag op het water met je vrienden, familie of collega’s. Tarieven sloep Mr. Brown* 2 uur varen € 290,- 2,5 uur varen € 320,- 3 uur varen €360,- *Prijzen zijn incl. schipper, btw en toeristenbelasting.

Een sloep met schipper

Heb je zin om te ontspannen op het Amsterdamse water, maar wil je niet zelf varen? Leun achterover en laat je varen door onze schipper.

Plek voor 20 personen

Onze elektrische sloep “Mr. Brown” biedt plaats aan 20 personen. Geniet met vrienden, familie of collega’s van een ontspannen boottocht door Amsterdam.

Vanwege Covid mogen er momenteel maximaal 7 gasten aan boord van de Mr Brown

 

Ontspannen vaartocht met catering

Onze cateraars weten wat wérkt aan boord. Laat je rondvaren, terwijl je geniet van de lekkerste tapas, hapjes of verrassende maaltijden.

Schip Mr. Grey voor maximaal 30 personen

Huur een schip voor 30 personen

De Mr. Grey is een moderne overdekte sloep die plek biedt aan 30 personen. Stap aan boord met vrienden, familieleden of collega’s en geniet van Amsterdam vanaf het water.

Toilet aan boord

De Mr. Grey heeft een toilet aan boord. Het grote voordeel hiervan is dat jullie vaartocht niet wordt onderbroken door toiletstop.

Een boottocht met luxe catering

Breid jullie vaartocht met ons schip uit met culinaire diners, heerlijke tapas of een relaxte borrel. Wij werken samen et de beste cateraars

Huur een schip voor 30p: de Mr. Grey

Huur het schip Mr. Grey en geniet met maximaal 30 vrienden of collega’s van een vaartocht over de Amsterdamse grachten. Het volledig elektrische schip is geïnspireerd op oude salonboten, maar met een moderne twist. Onze ervaren schipper laat jullie de mooiste plekjes van Amsterdam zien, zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten van het uitzicht.

Tarieven schip ‘Mr. Grey’*

2 uur varen € 440,-
2,5 uur varen € 530,-
3 uur varen € 615,-

*Prijzen zijn incl. schipper, btw en toeristenbelasting.