fbpx

Vaarroutes Amsterdam

Bekijk voordat je een dagje gaat varen de mooiste vaarroutes in Amsterdam. Als kapitein op je eigen ‘schip’ ontdek je de Nederlandse hoofdstad vanaf het water. Voor een unieke vaartocht door het historische centrum is de Wallenroute bijvoorbeeld aan te raden. Wil je kennismaken met de groene kant van Amsterdam? Probeer dan eens de avontuurlijke Plantageroute. Dankzij de veelzijdige wijken en vele bezienswaardigheden in onze hoofdstad is een boot huren in Amsterdam leuk voor jong en oud!

Bekijk direct:

Bel direct met Mokumboot Verhuur voor meer informatie over een boot huren of reserveer direct via ons online reserveringssysteem.

Reserveer een boot Bel 020 210 5700

Wallenroute

Ontdek het Amsterdamse Red Light District vanaf het water met de Wallenroute. De straten worden altijd drukbezocht door vele toeristen, maar vanaf een sloep op het water heb je alle ruimte om dit oude deel van de stad te bekijken. In de rosse buurt kun je 24 uur per dag de prostituees achter de ramen zien. De spannende en levendige sfeer in deze Amsterdamse wijk in combinatie met de rijke historie van dit stadsdeel maakt het zeker weten de moeite waard om hier eens langs te varen. Onderweg vaar je langs de indrukwekkende Oude Kerk, een museum met hedendaagse kunst en kom je verschillende erfgoedpanden tegen.Let op: vaar met de klok mee bij de Wallenroute. Op de Oudezijds Voorburgwal is het eenrichtingsverkeer.

Spannende vaarroute door de rosse buurt