fbpx

Varen en eten Amsterdam

Varen door Amsterdam en genieten van een glas wijn, koffie, de mooiste vleeswaren, Hollandse vis, sushi, uitgebreide lunch of bijvoorbeeld een bitterbal? Het kan allemaal met een boot met schipper van Mokumboot. Mokumboot werkt samen met de beste cateraars en een wijnhandelaar uit Amsterdam om je te voorzien van het lekkerste eten en drinken tijdens je rondvaart door de Amsterdamse grachten. Zo geniet je van de stad en het eten op het water!  Een perfecte combinatie, toch?!

Heb je vragen over onze boten of de cateringmogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Er is veel mogelijk, dus we denken graag met je mee! Een boot met schipper huren? Vraag dan via onderstaande button vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Reserveer een boot 020 210 5700

Waarom kiezen voor een boot met schipper van Mokumboot?

Bij Mokumboot Verhuur willen we jou en je gezelschap een onvergetelijke dag verzorgen.

  • Elektrische boten
  • 7 opstaplocaties in Amsterdam
  • Minimaal 2 uur varen
  • Een ervaren schipper aan boord
  • Huurprijzen inclusief schipper, hostess en 9% BTW
  • Vanaf € 290,- voor 2 uur varen exclusief catering

Zorgeloos genieten met je vrienden, familie of collega’s

Op onze boten met schipper geniet je geheel zorgeloos van een dagje uit met je vrienden, familie of collega’s. Of je nu iets te vieren hebt of gewoon lekker quality time wil doorbrengen, een dagje varen en eten in Amsterdam is altijd een goed idee!

Boot met schipper: Mr. Brown

Voor gezelschappen tot maximaal 20 personen is onze elektrische luxe open sloep de Mr. Brown beschikbaar. Leun achterover op de comfortabele kussens en laat je meevaren door de mooiste grachten. Op deze luxe sloep voorzien we jou en je gezelschap graag van lekkere (borrel) hapjes en drankjes. We bespreken graag wat je wensen zijn met betrekking tot het eten en drinken. Neem daarom telefonisch of via e-mail contact met ons op! Glazen en ijs zijn aanwezig aan boord. Neem je liever zelf je drankjes mee? Dat is geen probleem.

Wil je de Mr. Brown huren inclusief catering? Gebruik onderstaand formulier om een vrijblijvende offerte op te vragen.

Mr. Brown + catering offerte

Boot met schipper: Mr. Grey

Ben je met een gezelschap tot maximaal 30 personen, zit het weer misschien even niet mee of vind je het prettig om aan tafel te zitten? Dan is de Mr. Grey de perfecte boot voor jouw uitje. Deze elektrische boot is geïnspireerd op een oude salonboot en is daarom overdekt! Daarnaast zijn er een toilet en koffieapparaat aanwezig en wordt de boot verwarmd op koude dagen.

Ook op de Mr. Grey serveren we graag de verrukkelijkste hapjes en drankjes voor een diner, lunch of borrel uit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch of via mail contact met ons op. We helpen je graag!

Een vrijblijvende offerte ontvangen voor varen en eten in Amsterdam met de Mr. Grey? Vraag via onderstaande button een offerte aan.

Mr. Grey + catering offerte

Hoeveel kost varen en eten in Amsterdam?

De kosten voor het varen en eten in Amsterdam is afhankelijk van een aantal factoren zoals de keuze van de boot, hoeveel uur je wil varen en de keuze van de hapjes en drankjes. De kosten voor de catering berekenen we los van de huurprijs.

De huurprijs van onze boten zijn inclusief schipper, hostess en 9% BTW. De vaartijd bedraagt minimaal 2 uur. De Mr. Brown huur je vanaf € 290,- voor 2 uur varen. De Mr. Grey huur je vanaf € 460,- voor 2 uur varen.

Varen en eten arrangementen: minimaal 15 personen

Voor een gezelschap vanaf 15 personen bieden we verschillende arrangementen aan voor varen en eten in Amsterdam op de overdekte Mr. Grey.

Wil je gezellig met je vrienden of collega’s borrelen, wijnproeven, lunchen óf genieten van een Fruit de Mer plateau? Stap dan aan boord van de Mr Grey en laat je 1,5 uur rondvaren langs de mooiste plekjes van Amsterdam. Weet je nog niet precies wat je wil? Geen man overboord, we hebben 6 arrangementen samengesteld waar je uit kunt kiezen. Dus, trossen los en gaan. Wij staan alvast op de kade om je te verwelkomen.

Lunchboot

Genieten van een uitgebreide lunch op het water? Dat kan zeker! We toveren onze Mr. Grey boot om tot echte lunchboot in Amsterdam. Voor € 41,50 pp exclusief btw vaar en eet je. Bekijk wat er op het menu staat!

Lunchboot Amsterdam

Borrelboot

Of je nu gaat voor een lekkere borrel met onder andere bier en bitterballen of een iets luxere borrel met een glas prosecco en mooie vleeswaren en vis. Een borrel is altijd goed! Vanaf € 32,50 pp exclusief btw.

Borrelboot Amsterdam

Sushi boot

Houd je van sushi, Amsterdam en het varen door de grachten? Dan combineer je dit toch gewoon? Boek onze sushi boot en eet de heerlijkste sushi in een boot op het water in Amsterdam. Vanaf € 42,50 pp exclusief btw.

Sushi boot Amsterdam

Wijnproeverij

Proef de lekkerste wijnen met een ervaren vinoloog door middel van ons wijnproeverij arrangement. Uiteraard met bijbehorende bittergarnituur. Proost!

Wijnproeverij Amsterdam

Fruit de mer & bubbels

Genieten van al het moois uit de zee. Sip aan je prosecco en pak er gerust een mossel of coquilles bij. Vanaf € 65,- pp exclusief btw.

Fruit de mer & bubbels Amsterdam

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 020 210 5700 of stuur een mail naar info@mokumbootverhuur.nl.

Reserveer een boot 020 210 5700