fbpx

Zelf varen Amsterdam

Bij Mokumboot Verhuur kun je gemakkelijk zelf een 6-persoons bootje varen in Amsterdam. De elektrische sloepen zijn eenvoudig te besturen en zijn ideaal om de Amsterdamse grachten mee te verkennen. Je hebt geen vaarbewijs nodig. Kies een verhuurlocatie en stap aan boord van een fluisterboot! Snel en eenvoudig varen in Amsterdam.

Reserveer online een bootje voor 1 van onze 7 locaties of bel +31 20 21 05 700 als je vandaag wilt varen.
Breng een geldig legitimatiebewijs (minimum leeftijd 18 jaar) bij vertrek. Wanneer je op de kade bent, krijg je vaarinstructies, advies over de route en geven we je een vaarkaart mee. Let op: bij het inschepen vragen we je om een borg van €100,-. Muziek aan boord is absoluut niet toegestaan.

Alle hens aan dek en geniet van je vaaravontuur! Je kunt meteen zelf door Amsterdam varen. Geniet van de prachtige Amsterdamse grachten.

Onze zeven opstaplocaties

Je kunt online een boot huren en deze ophalen op één van onze zeven opstaplocaties. Hieronder vind je de adressen van de locaties. Met een bootje van Mokumboot Verhuur bepaal je je eigen vaarroute.

Direct een bootje huren

Maps is loading...

Wees zelf de kapitein en verken Amsterdam

Bij Mokumboot huur je gemakkelijk een boot voor max. 6 personen in Amsterdam. De elektrische sloepen zijn eenvoudig te bedienen en perfect geschikt om zelf kapitein te zijn tijdens het verkennen van de Amsterdamse grachten. Heeft u vragen over het huren van een boot, waarbij u zelf de kapitein bent? Dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. We beantwoorden graag al uw vragen.

Huur een ruime boot om zelf te varen

Onze comfortabele elektrische sloepen zijn geschikt voor 6 personen en makkelijk te besturen. Ze zijn daardoor makkelijk zelf te varen door de prachtige grachten van Amsterdam

Huur vanuit 1 van onze 7 locaties

In Amsterdam Oost, Zuid, West, Centrum. Er is altijd een verhuurlocatie bij jou in de buurt.

Vandaag varen?

Stap vandaag nog aan boord! Bel +31(0)20 210 5700 om uw boot direct te reserveren.