fbpx

Zelf varen Amsterdam

Bij Mokumboot Verhuur kun je gemakkelijk zelf een 6-persoons bootje varen in Amsterdam. De elektrische sloepen zijn eenvoudig te besturen en zijn ideaal om de Amsterdamse grachten mee te verkennen. Je hebt geen vaarbewijs nodig. Kies een verhuurlocatie en stap aan boord van een fluisterboot! Snel en eenvoudig varen in Amsterdam.

Reserveer online een bootje voor 1 van onze 7 locaties of bel +31 20 21 05 700 als je vandaag wilt varen.
Breng een geldig legitimatiebewijs (minimum leeftijd 18 jaar) bij vertrek. Wanneer je op de kade bent, krijg je vaarinstructie, advies over de route en geven we je een vaarkaart mee. Let op: bij het inschepen vragen we je om een borg van €100,-. Muziek aan boord is absoluut niet toegestaan.

Alle hens aan dek en geniet van je vaaravontuur! Je kunt meteen zelf door Amsterdam varen. Geniet van de prachtige Amsterdamse grachten.

Onze zeven opstaplocaties

Je kunt online een boot huren en deze ophalen op één van onze zeven opstaplocaties. Hieronder vind je de adressen van de locaties. Met een bootje van Mokumboot Verhuur bepaal je je eigen vaarroute.

Direct een bootje huren

Ontdek Amsterdam vanaf het water

Bij Mokumboot Verhuur kun je gemakkelijk een 6-persoons bootje huren in Amsterdam. De elektrische bootjes zijn eenvoudig te besturen en zijn ideaal om de Amsterdamse grachten mee te verkennen.

Ruim bootje huren

Onze elektrische sloepen zijn geschikt voor 6 personen en laten zich makkelijk sturen. Je hebt geen vaarbewijs nodig.

Meerdere locaties

Huur een boot en kies zelf waar je op wilt stappen: Amsterdam Centrum, Oost, Zuid, Amstel, RAI, of Weesper.

Vandaag nog varen?

Heb je niet gereserveerd, maar wil je vandaag toch nog het water op? Bel dan direct naar +31 (0) 20 2105700 om een bootje te huren.

Maps is loading...