Zelf varen in Amsterdam


Bij Mokumboot Verhuur kun je gemakkelijk zelf een 8-persoons bootje varen in Amsterdam. De elektrische sloepen zijn eenvoudig te besturen en zijn ideaal om de Amsterdamse grachten mee te verkennen.

Je hebt geen vaarbewijs nodig. Kies een verhuurlocatie en stap aan boord van een fluisterboot! Snel en eenvoudig varen in Amsterdam.

 

Hoe kun je varen?

Reserveer online een bootje voor 1 van onze 6 locaties of bel +31 20 21 05 700 als je vandaag wilt varen.
Breng een geldig legitimatiebewijs en we vragen €100,- borg bij vertrek (kan met pin of credit card). De borg krijg je na je vaartocht weer terug. Wanneer je op de kade bent, krijg je vaarinstructie, advies over de route en geven we je een vaarkaart mee.

Alle hens aan dek en geniet van je vaaravontuur! Je kunt meteen zelf door Amsterdam varen. Geniet van de prachtige Amsterdamse grachten.

Je vindt onze sloepen op 6 locaties:

Centrum, Nassaukade 351
Op 10 minuten lopen vanaf het Leidseplein en de Q-Park parkeergarage aan de Marnixstraat. Trams 7 en 17 stoppen om de hoek.

Weesper, Schollenbrugstraat 1
Net om de hoek bij Café Hesp aan de Weesperzijde. 5 minuten lopen vanaf station Amstel waar verschillende treinen, bussen en metro’s stoppen.

Oost, Mauritskade 65
Vlakbij Artis, tegenover het Tropenmuseum. Trams 3, 7, 9, 10 en 14 stoppen om de hoek.

Westerpark, Polonceaukade 20
Op het terrein van de oude Westergasfabriek, via de 2 bruggen te bereiken.

Amstel, Mauritskade 1-E
Naast cafe Amstelhaven en achter het Amstel Hotel

Zuid, Stadionkade 73b 
Achter snackbar de Frietsteeg ter hoogte op de brug van de Parnassusweg.

Ontdek Amsterdam vanaf het water

Bij Mokumboot Verhuur kun je gemakkelijk een 8-persoons bootje huren in Amsterdam. De elektrische bootjes zijn eenvoudig te besturen en zijn ideaal om de Amsterdamse grachten mee te verkennen.

RUIM BOOTJE HUREN

Onze elektrische sloepen zijn geschikt voor 8 personen en laten zich makkelijk sturen. Je hebt geen vaarbewijs nodig.

6 LOCATIES

Huur een boot en kies zelf waar je op wilt stappen: Amsterdam Centrum, Oost, Zuid Amstel, Weesper of Amsterdam Westerpark.

VANDAAG NOG VAREN?

Heb je niet gereserveerd, maar wil je vandaag toch nog het water op? Bel dan direct naar +31 (0) 20 2105700 om een bootje te huren.

Share